Felicitats Mn. Gaspar! El proper dijous 22 de setembre es compleixen 60 anys de l’ordenació sacerdotal de Mn. Gaspar Mora Bartrés. Una fita històrica del tot excepcional, sis dècades de ministeri servint a l’Església, desde la docència, en la Facultat de Teologia de Catalunya com a doctor en Teologia especialitat Moral, i sobretot, entre altres molts serveis, com a Consiliari dels Centres de Prepraració al Matrimoni. Actualment continua exercint el ministeri en la Diòcesi de St. Feliu de Llobregat. L’hem invitat a presidir la Festa de St. Andreu d’enguany, i així tindrem ocasió de felicitar-lo i de celebrar aquest aniversari tan joiós. Preguem perquè Crist el continui beneint amb un cor de Bon Pastor semblant al seu, i perquè continui cridant a joves del nostre poble al sacerdoci per treballar pel Regne del Cel. Units a aquesta feliç notícia, felicitem també al matrimoni de la Núria Crous i en Josep Sancho en el seu també 60è aniversari: la nostra més sentida pregària i felicitació per tota la seva família i per molts anys més!

Neix la Confraria de St. Andreu. Fruit de la inquietud de tots els portants dels Passos de Setmana Santa, i per tal de promoure i embellir la tradicional Processó de Divendres Sant, el proper dissabte 24 de Setembre es beneirá la Junta de la nova Confraria de St. Andreu. Serà a la missa de 19 h., coincidint amb l’acte d’inici de curs de les Confraries de Mataró que tindrà lloc en la nostra Parròquia. Aquesta Confraria, respectant la diversitat de passos, la seva història i autonomia, vol donar unitat per treballar conjuntament en relació a millores dels aspectes materials de la Processó (restauració de les imatges, passos, vestes, recerca de nous portants, elements d’ordre i estètics de la Processó) i espirituals mantenint viva la flama de la tradició rebuda de les generacions passades. Els desitgem molts ànims i molta feina, i us anirem informant de les diferents accionsa

Vida parroquial       LL = St. Andreu de Llavaneres | SV = St. Vicenç de Montalt | CA = Sta. Maria de Caldes d’Estrac  
 Batejos. Gala Pernias (LL), Pablo Torres (SV) i Macarena Gámiz (LL). 
Adoració eucarística prolongada. El divendres, 4rt de mes, de 10 h. a 19 h. a St. Andreu. 
Inauguració de la Confraria de St. Andreu. El dissabte 24 de setembre, a la missa de 19 h.,  sota la protecció de la Mare de Déu de la Mercè, dins de l’acte d’inauguració de curs de les Confraries de Mataró que tindrà lloc a la nostra Parròquia, beneirem la Junta Directiva de la nova Confraria, que té per objectiu principal embellir i fomentar la Processó del Divendres Sant i el creixement espiritual del nostre poble. Ordenacions sacerdotals. El diumenge 25 de setembre, a les 18 h., seran ordenats 3 nous preveres a la Sagrada Família, entre ells Mn. Jaime Moyá, vicari parroquial de St. Josep de Mataró, St. Simó i St. Pau. Romeria a Montserrat. Del 1 al 4 d’octubre tindrà lloc la tradicional romeria a Montserrat. El diumenge 2 hi haurà un autobús que pujarà al Santuari, sortint de la Plaça de la Vila a les 8 h. i tornant a les 18 h. Podeu contactar al 667 437 469 i 93 792 62 65 per reservar lloc. 
Inscripcions a la catequesi parroquial. Per St. Andreu podeu contactar amb la Sra. Teresa Díaz, tel. 606168005 i per St. Vicenç i Caldes podeu contactar amb la Sra. Ana Villar, tel. 635432132.   

1r Recés Emmaús Maresme. El segon cap de setmana d’octubre tindrà lloc el 1r Recés d’Emmaús de Dones de la zona del Maresme. Amb seu a la Parròquia de St. Julià d’Argentona, una trentena de fidels de les diferents parròquies del Maresme han preparat aquest recés que ofereix un espai atractiu i poderós per trobar-se cara a cara amb el Crist, i fruit d’aquest encontre experimentar la seva vida i salvació. Encomanem els seus fruits i preguem per tots els que hi participaran.

Adoració eucarística: St. Andreu: Dijous de 19:30-20 h. i 2n i 4rt Divendres, de 10-19 h. Contacte: Despatx: Sr. Joan Ferrer, tel. 696 595 703 | Mn. Andrew Llanes| Mn. David Navarro, tel. 697 754 759 santandreu473@arqbcn.cat | santvicenc690@arqbcn.cat | santamaria322@arqbcn.cat | https://parroquies3viles.com/

¡Felicidades Mn. Gaspar! El próximo jueves 22 de septiembre se cumplen 60 años de la ordenación sacerdotal de Mn. Gaspar Mora Bartrés. Un hito histórico del todo excepcional, seis décadas de ministerio sirviendo a la Iglesia, desde la docencia, en la Facultad de Teología de Cataluña como doctor en Teología especialidad Moral, y sobre todo, entre otros muchos servicios, como Consiliario de los Centros de Prepraración en el Matrimonio. Actualmente sigue ejerciendo el ministerio en la Diócesis de St. Feliu de Llobregat. Le hemos invitado a presidir la Fiesta de S. Andrés de este año, y así tendremos ocasión de felicitarle y de celebrar este aniversario tan gozoso. Oremos para que Cristo le siga bendiciendo con un corazón de Buen Pastor semejante al suyo, y para que siga llamando a jóvenes de nuestro pueblo al sacerdocio para trabajar por el Reino de Dios. Unidos a esta feliz noticia, felicitamos también al matrimonio de Núria Crous y Josep Sancho en su también 60º aniversario: ¡nuestra más sentida oración y felicitación para toda su familia y por muchos años más!

Nace la Cofradía de S. Andrés. Fruto de la inquietud de todos los costaleros de los Pasos de Semana Santa, y para promover y embellecer la tradicional Procesión del Viernes Santo, el próximo sábado 24 de Septiembre se bendecirá la Junta de la nueva Cofradía de S. Andrés. Será en la misa de 19 h., coincidiendo con el acto de inicio de curso de las Cofradías de Mataró que tendrá lugar en nuestra Parroquia. Esta Cofradía, respetando la diversidad de pasos, su historia y autonomía, quiere dar unidad para trabajar conjuntamente en relación a mejoras de los aspectos materiales de la Procesión (restauración de las imágenes, pasos, vestidos, búsqueda de nuevos costaleros, elementos de orden y estéticos de la Procesión) y espirituales manteniendo viva la llama de la tradición recibida de las generaciones pasadas. Les deseamos muchos ánimos y mucho trabajo, y os iremos informando de las diferentes acciones

1r Retiro Emaús Maresme. El segundo fin de semana de octubre tendrá lugar el 1r Retiro de Emaús de Mujeres de la zona del Maresme. Con sede en la Parroquia de St. Julià de Argentona, una treintena de fieles de las diferentes parroquias del Maresme han preparado este retiro que ofrece un espacio atractivo y poderoso para encontrarse cara a cara con Cristo, y fruto de este encuentro experimentar su vida y salvación. Encomendamos sus frutos y roguemos por todos los que participarán.