VOLEM BATEJAR EL NOSTRE FILL!

Acabeu de tenir un fill i això us omple d’alegria. Aquest fill, nena o nen, ara és el centre de la casa i tots el mireu amb tendresa. Des de la parròquia ens unim al vostre goig i us felicitem de tot cor! Volem que el bateig del vostre fill sigui un moment inoblidable ja que serà una gran experiència pel vostre fill i també per vosaltres, pares.

QUÈ HE DE FER SI VULL BATEJAR EL MEU FILL?

1. Buscar un dia dels que oferim que us vagi bé: a les nostres parròquies celebrem els baptismes en dissabtes o diumenges. Podeu consultar aquí les dates i els horaris:

St. Andreu de Llavaneres: 1r dissabte 17:30 h. | 3r dissabte 12:30 h. | 3r diumenge 17:30 h.

St. Vicenç de Montalt: 2n dissabte 17:30 h. | 4rt dissabte 12:30 h.

Sta. Maria de Caldes d’Estrac: 2n dissabte 11:30 h.

2. Reservar un dia venint al despatx parroquial o escribint un correu electrònic. Ens fa molta il·lusió que ens poguem conèixer personalment i donar-vos la informació més pràctica així com el formulari que cal omplir.

3. Assistir a la reunió de preparació del bateig amb els padrins. Allà coneixereu el mossèn que celebrarà el baptisme i, d’una manera molt amena i participativa us explicarem el sentit del baptisme (que té molt a veure amb la felicitat del vostre fill). Els dies establerts per a la reunió són els següents:

St. Andreu de Llavaneres: 1r divendres 19:45 h. | 3r divendres 17 h.

St. Vicenç de Montalt: 2n divendres 18 h. | 4rt divendres 20:45 h.

Sta. Maria de Caldes d’Estrac: a concretar amb el mossèn

QUI POT SER PADRÍ?

Una persona batejada, major de 16 anys, que pugui ser un referent de vida cristiana i humana per a l’infant. Si escolliu un sol padrí pot ser un home o una dona. Si en són dos, cal que siguin una dona i un home. 

DONATIU

Els sagraments sempre són gratuïts i no tenen un preu però és tasca de tots col·laborar al sosteniment de les despeses de la parròquia (neteja, llum, personal, flors…) i el baptisme pot ser una ocasió per ajudar a la parròquia. Doneu el que creieu oportú. Des d’ara us volem agrair la vostra col·laboració.